Stayokay Dordrecht

Stayokay is een maatschappelijk betrokken non-profit organisatie met hostels op verrassende locaties door heel Nederland. Al ruim 85 jaar biedt hostelketen Stayokay haar (inter)nationale gasten de ideale uitvalsbasis voor nieuwe, waardevolle ervaringen. Stayokay biedt geen overbodige luxe, maar wél een goed verzorgd, verrassend (korte)vakantie- en vergaderverblijf in een ongedwongen sfeer
Het gezellige hostel in Dordrecht heeft 2- tot 4-persoonskamers met eigen sanitair. De bar en de lounge zijn gezellige ontmoetingsplaatsen. Achter het hostel is een groot terras met uitzicht op de mooie natuur. Je verveelt je geen moment bij Stayokay Dordrecht. Ga lekker kanoën, bevers spotten, of geniet van de rust tijdens een wandeling. Ook voor het houden van vergaderingen of een feest ben je bij Stayokay Dordrecht aan het juiste adres.

Motivatie om deel te nemen aan Beleef en Geef Biesbosch fonds

Vanuit de maatschapelijk betrokken visie op ondernemen is Stayokay zich er van bewust welke impact zij hebben op de omgeving. Nu de subsidies voor het Nationale Park minder worden en het toerisme toeneemt in de regio willen we samen met onze gasten zo goed mogelijk voor het behoud van de Biesbosch zorgen. Met het Beleef en Geef / het Biesbosch Streekfonds wordt dit op een goede manier geborgd.

Wijze van deelnemen

Op welke manier er maar kan.

Contactgegevens

Stayokay Dordrecht
Baanhoekweg 25
3313 LA DORDRECHT
Tel 078 621 2167
Email: dordrecht@stayokay.com
Website: stayokay.com/dordrecht

BIESBOSCH STREEKFONDS