Diepstraten botenverhuur

Café – Botenverhuur Van den Diepstraten is al meer dan 70 jaar een begrip in Drimmelen en telt sinds 2011 de vierde generatie. Vanuit het café aan de Oude Haven in Drimmelen verhuren Tony en Lilian van den Diepstraten de bootjes voor een heerlijk dagje varen in de Biesbosch. Variërend van sportief kanoën tot varen met comfortabele sloepen. De vloot bestaat uit kano’s, motorboten, kajuitboten, sloepen en elektrische fluisterboten. Kortom; voor ieder wat wils!

Naast de botenverhuur kunt u bij Diepstraten ook terecht voor heerlijk bakje koffie of een drankje. Het gezellige café met zicht op de Oude Haven is ’s zomers, net als de botenverhuur, alle dagen geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Bent u aan het wandelen of fietsen? Stop dan gerust eens bij Diepstraten op het terras. U bent van harte welkom!

Motivatie en werving

Wij streven naar een duurzaam gebruik van Nationaal Park de Biesbosch. De generaties na ons moeten ook kunnen genieten van dit prachtige en unieke zoetwatergetijdengebied. Om dit streven kracht bij te zetten zijn we sinds 2012 zijn wij actief bezig om onze vloot te verduurzamen. In zijn we 2012 gastheer van de Biesbosch geworden en sinds 2013 deelnemer aan Beleef en Geef.

Daarnaast vinden wij dat uw dagje uit in de Biesbosch aan uw verwachtingen moet voldoen. Wij proberen er alles aan te doen om dit waar te maken. Deelnemen aan Beleef en Geef is hier een belangrijk onderdeel van. Door een kleine bijdrage aan u te vragen, kunnen we op een duurzame wijze de Biesbosch met z’n allen aantrekkelijk en beleefbaar houden.

Wij vragen deze kleine bijdrage als vrijwillige gift wanneer u een bootje of sloepje bij ons huurt. Wilt u geen gebruik maken van deze mogelijkheid dan horen we het graag van u, maar uw bijdrage wordt wel zeer op prijs gesteld!

Geeft u geen vrijwillige bijdrage, maar wilt u Beleef en Geef op een andere manier helpen? Wij verkopen waterbidons en knuffelbevers. De opbrengst komt geheel ten goede van Beleef en Geef!

Contactgegevens

Diepstraten Botenverhuur
Biesboschweg 6
4924 BB Drimmelen
0162 682 385
Email: info@diepstraten-botenverhuur.nl
Website: diepstraten-botenverhuur.nl

BIESBOSCH STREEKFONDS