Beleef & Geef

Doneerhuisjes

Door een vrijwillige bijdrage achter te laten in één van de ‘doneerhuisjes’ steunt u het Beleef en Geef de Biesbosch fonds. Deze doneerhuisjes zijn vogelhuisjes en vindt u bij de betrokken ondernemers in en rondom de Biesbosch. U kunt in deze huisjes bijvoorbeeld uw wisselgeld achterlaten. Alle beetjes helpen!

Geef iets extra’s bij het afrekenen

Betaalt u voor een activiteit of overnachting? Bij het afrekenen kan u gevraagd worden een donatie te doen, een soort fooi eigenlijk. Dit keer niet voor de service, maar voor de schoonheid van het gebied. De ondernemers hanteren hiervoor richtlijnen. Bedragen variëren van €0,50 bij de huur van een kano, tot €1,00 bij een overnachting. Bij groepen (bijvoorbeeld een familie- of personeelsfeest) variëren de bedragen van €5,00 tot €25,00 afhankelijk van de groepsgrootte. Bekijk hier de lijst van deelnemers die betrokken zijn bij het fonds.

Knuffelbever bidon of beverbier

Bij een aantal ondernemers zijn prachtige knuffelbevers te koop. Van elke verkochte bever gaat € 3,00 naar het Beleef en Geef fonds. Het is een leuk cadeau of mooi souvenir. Bent u niet zo knuffelig? Ook met de koop van een bidon of een Beverbiertje steunt u het fonds.

Donatie via online bankieren

Steeds minder mensen hebben contact geld op zak. Steeds meer mensen hebben gelukkig een bankieren app op hun smartphone. Zittend op een bankje in De Biesbosch kunt u dus een donatie doen, als waardering van de prachtige natuur waarvan u op dat moment geniet. U kunt rechtstreeks een vrijwillige bijdrage overmaken naar de bankrekening van het fonds om een van de projecten van het Beleef en Geef de Biesbosch fonds te realiseren. Stort op IBAN rekeningnummer NL91 RABO 0176990631 t.n.v. Biesbosch Streekfonds o.v.v. ‘donatie’. Lees hier meer over onze doneer-en-winactie.

BIESBOSCH STREEKFONDS